Massevaksinering i Holthallen

Kommunen vil ta i bruk Holthallen for massevaksinering fra og med onsdag 17. februar. De trenger noen dager for å klargjøre hallen for vaksinering, så idretten må flytte ut av Holthallen i slutten av uke 6. I grove trekk gjennomføres følgende endringer:

  • Kongsvinger kommune betaler leie av håndballgolvet i Kongsvingerhallen slik at KIL Håndball kan flytte store deler av den aktivitet de i dag har i KUSK-hallen dit. De beholder en dag pr. uke i KUSK-hallen, men da med redusert banestørrelse. De må også endre treningstid for en del av lagene sine.
  • KIL Turn flytter utstyr og sin aktivitet fra Holthallen til KUSK-hallen. De får noe redusert treningstid og må kutte ut noen treningsgrupper fremover.
  • Crystal Cheerleading flytter med KIL Turn til KUSK-hallen, men må avvikle en av treningene sine til gymsalen på Langeland skole.
  • Kongsvinger Volleyballklubb må flytte en treningskveld til gymsalen ved Marikollen skole, men beholder øvrige treningsdager i KUSK-hallen.

Kommunen skriver følgende i en e-post til de berørte:
Kongsvinger kommune takker idrettsrådet og de berørte idrettslagene/gruppene for et meget godt samarbeid. Løsningene kommunen og idretten de siste ukene har jobbet frem innebærer noen ulemper for idretten, men kommunen opplever at idretten forstår kommunens behov for å sikre at innbyggerne fremover kan vaksineres på en god og trygg måte.